2. 2021年度のニュース一覧
  3. ネットワーク利用資格認定試験 未合格の方へ/To the students who haven’t pass the Network User Certification Examination

本学の学生の皆さんは、ネットワーク利用資格認定試験を受験し、合格する必要があります。

(春学期入学者の方へ)
4月末時点で未合格の方について、電子メールやTeams等を含むOffice 365などのネットワークサービスの利用を停止しました。
(2年次生以上の方へ)
未合格の方について、電子メールやTeams等を含むOffice 365などのネットワークサービスの利用を停止しています。

試験に合格したら、合格日の翌日から3日以内(土・日・祝日を除く)に停止されていたサービスが再開されます。速やかに受験し、必ず合格してください。
詳細は「ネットワーク利用資格認定試験受験案内」を参照してください。
ネットワーク利用資格認定試験受験案内

All students must take and pass the Network User Certification Examination.

(To the spring intake students)
We stopped the network services such as e-mail service and Office 365 including Teams, of the students who haven’t pass the exam as of the end of April.
(To those who are in the second year or above)
We have stopped the network services such as e-mail service and Office 365 including Teams, of the students who haven’t pass the exam.

To resume the use of those services, you need to pass the exam.
The stopped services will be resumed within 3 days (excluding Saturdays, Sundays and holidays) from the day you pass the exam.
Please be sure to check the "Network User Certification Examination Guide" for more information.

(春学期入学者の方へ)
(2年次生以上の方へ)

ネットワーク利用資格認定試験受験案内

関連書類