3. ネットワーク利用資格認定試験の受験期間延長について/<Extension of exam period>Network User Certification Examination

ネットワーク利用資格認定試験の受験期間を1ヶ月延長しました。
未合格の方は、5月末までに受験し、合格するようにしてください。
※2020年度春学期の授業が原則ネット配信になりました。期日までにネットワーク利用資格認定試験に合格しない場合、電子メールの利用をはじめとする本学から交付されたユーザIDを用いたサービスが利用できなくなりますので、ご注意ください。
詳細は以下を確認してください。
ネットワーク利用資格認定試験

All new undergraduate and graduate students must take and pass "the Network User Certification Examination".
The exam period for spring intake students has been extended to end of May.
If you failed to pass the exam, may interfere with your classworks and assignments. Be sure to pass the exam.
Please be sure to check below for more information.
詳細は以下を確認してください。
ネットワーク利用資格認定試験