3. パソコンとインターネット接続環境の準備について

パソコンとインターネット接続環境の準備について

新入生および在学生の皆さんへ

同 志 社 大 学

本学は、2021年度の授業を対面とネット配信の両方の形式で実施するため、ネット配信授業の受講や課題確認、レポート提出等で、パソコンを利用する機会があります。また、授業以外でも、履修科目登録や成績の閲覧、奨学金の申請書等、各種事務手続きや申請、照会等においても、パソコン等からの操作が必要となりますので、自宅や下宿先、大学のキャンパス内で利用できるノートパソコン等を自身で準備してください。さらに、自宅や下宿先等のインターネット接続環境についても併せて整備するようお願いします。

As Doshisha university will provide classes for 2021 in two types, in-person and online, students are expected to have opportunities to use a pc for taking online classes, checking assignments, submitting reports and so on.

Other than using in classes, students will be required to use pc in various administrative procedures such as course registration, checking grades or application for scholarships, so please prepare your own PC/Laptop that can be used at home, dormitory, or on campus.

In addition, we ask that you also have an Internet connection environment at your home or dormitory.

更新履歴

2021年2月26日
関連書類のPDF11ページに、同志社エンタープライズが斡旋しているモバイルWiFiレンタルのWebページのリンクを記載しました。
新入生および在学生の皆さんへ

同 志 社 大 学